OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL DUYURUSU

KUMLUCA  KAYMAKAMLIĞI

Sultan Alparslan İlkokulu Müdürlüğü

Sayın Veli;

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 19/10/2023 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda saat 14:00 yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem maddeleri aşağıya çıkarılmış olup, siz değerli velilerimizin toplantıya katılımını rica ederim.

04/10/2023

Merve ÇELİK                                                    Ahmet AKDEMİR

Okul Aile Birliği Başkanı                                             Okul Müdürü

Gündem Maddeleri:

1-Açılış yoklama.         2-Gündem maddelerinin okunması         3-Divan Başkanı seçimi.  4-Yazman Seçimi.   5-Okul Müdürünün Konuşması.             6-Yönetim Kurulu adına konuşma.    7-Denetim Kurulu adına konuşma.               8-Hesapların ibra edilmesi.        9-Yeni yönetim kurulunun  seçimi(5 asil 5 yedek).    10-Yeni denetim kurulunun seçimi(1asil 1 yedek)    11-Tahmini bütçenin okunup oylanması ve kabul edilmesi.   12-Yönetim kuruluna  harcama yetkisinin verilmesi.

13-Okulun eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesi ilişkin önerilerin görüşülmesi     14-Sosyal Etkinlikler kurulu ile  Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yürütme kuruluna 1 asil 1 yedek veli temsilcisi ,nin seçimi   15- Dilek ve temenniler kapanış.

13.10.2023 46